Onderlinge kindermassage in de klas, in de opvang, ... : workshop voor begeleiders van kinderen

Deze informatie is niet meer actueel!
Voor alle leerkrachten (kleuter- en lager onderwijs), begeleiders in de kinderopvang, yogadocenten, sportmonitors, jeugdmonitors en andere professionals aan wie de zorg van kinderen is toevertrouwd. Wil je graag met onderlinge kindermassage aan de slag binnen jouw werk? Dan is deze training zeker een aanrader. Massage heeft enorm veel voordelen en kan ook ingezet worden als middel tegen ... Voor alle leerkrachten (kleuter- en lager onderwijs), begeleiders in de kinderopvang, yogadocenten, sportmonitors, jeugdmonitors en andere professionals aan wie de zorg van kinderen is toevertrouwd.

Wil je graag met onderlinge kindermassage aan de slag binnen jouw werk? Dan is deze training zeker een aanrader. Massage heeft enorm veel voordelen en kan ook ingezet worden als middel tegen pesten, want iemand die je masseert die sla je niet.

De Happy Kids Massage van Corina Elzenaar is zodanig ontwikkeld dat het geen of weinig voorbereiding vraagt en is geschikt voor kinderen van 0 tot 12 jaar.

Indeling training:
- Kennismaking
- Algemene uitleg over het effect van kindermassage
- Uitleg over de kaarten en alle grepen, die we meteen gaan
oefenen
- De mogelijkheden over hoe je de kaarten kan toepassen
- Tussendoor een kleine pauze voor een versnapering

De Happy Kids Massage Cards: een unieke set kindermassage kaarten. De set bestaat uit 25 verschillende massagekaarten met 22 verschillende grepen. Het zijn grote, duidelijke massagekaarten met eenvoudige massage bewegingen. Ze nodigen uit tot creativiteit doordat je er ook jouw eigen massageverhaaltjes, liedjes en versjes mee kan maken. De kostprijs van de kaarten bedraagt 55€.

De boeken kunnen eveneens apart aangekocht worden.
De grote boeken kosten 25€ per stuk, het kleine boekje 15€.

Bij de boeken en de kaarten hoort een code waarmee je gratis kan inloggen op de onlinepagina. Hier vind je veel aanvullende informatie, filmpjes en leuk bonusmateriaal.

De plaatsen zijn beperkt tot maximum 6, dus wees er snel bij!

Inschrijven kan tot 10/10/2019.

Bij minder dan 2 inschrijvingen gaat de workshop niet door.

Andere data mogelijk op aanvraag.

Deze workshop kan ook op uw eigen locatie aan het hele team gegeven worden. Neem vrijblijvend contact op voor meer info.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

  • zaterdag 12 oktober ’19
    van 09.30 uur tot 12.30 uur

Prijs

€ 90,00 (Basistarief: 90,00 €)
Telefoon
0475/96.96.21
e-mail
heppiekids@outlook.com

Waar

naam
Heppie kids
adres
Lapseheide 53980 Tessenderlo
Alle activiteiten