Wekelijkse petanquewedstrijden en initiatie

Vriendschappelijke petanquewedstrijden voor geïnteresseerden, waarbij zij initiatie in het spelreglement, de techniek en de tactiek krijgen van doorwinterde spelers. div.ClearBoth { clear: both; } div.DeelActiviteiten { margin-top: 15px; } div.Reservatie { margin-top: 15px; } div.Uitnodiging { margin-top: 15px; } div.Vertrek { margin-top: 15px; } div.DeelActiviteiten ul {margin: 0px; padding: ... Vriendschappelijke petanquewedstrijden voor geïnteresseerden, waarbij zij initiatie in het spelreglement, de techniek en de tactiek krijgen van doorwinterde spelers.

Van zodra de weersomstandigheden het toelaten, in principe van april tot oktober, zijn geïnteresseerden welkom op de petanquepleinen van het Heiveld. Meer ervaren spelers wijden hen in op gebied van reglement, technieken en tactieken. Alles gebeurt direct tijdens vriendschappelijke oefeningen en wedstrijden.
De liefhebbers die nog niet over petanqueballen beschikken, mogen deze gratis lenen van de Landelijke Gilde (bij voorkeur vooraf verwittigen aan Willy Willems (willy.willems4@telenet.be, 013 53 00 96). 

Wanneer

 • dinsdag 02 april ’19
  -
  donderdag 24 oktober ’19
  maandag
  Gesloten
  dinsdag
  van 18u. tot 21u.
  woensdag
  Gesloten
  donderdag
  van 18u. tot 21u.
  vrijdag
  Gesloten
  zaterdag
  Gesloten
  zondag
  Gesloten

Waar

naam
Speelpleinen Heiveld
adres
HEIVELD3980 Tessenderlo
Alle activiteiten