Acrobatenworkshop - Veronica Sherborne - circomotoriek voor kinderen (6-14j)

Deze informatie is niet meer actueel!
We maken piramides die iedereen kan en salto's die iedereen durft! Via creatieve relatiespelletjes ontwikkelen de kinderen een besef van zichzelf, hun eigen grenzen en hun manier van contact nemen met een partner. Het is een manier van oefenen en bewegen waar kinderen zich goed in hun vel gaan voelen en zelfvertrouwen van krijgen. Fysiek samen spelen met kinderen via eenvoudige ... We maken piramides die iedereen kan en salto's die iedereen durft!
Via creatieve relatiespelletjes ontwikkelen de kinderen een besef van zichzelf, hun eigen grenzen en hun manier van contact nemen met een partner. Het is een manier van oefenen en bewegen waar kinderen zich goed in hun vel gaan voelen en zelfvertrouwen van krijgen.

Fysiek samen spelen met kinderen via eenvoudige relatiespelletjes doet wonderen voor de ontwikkeling van een kind. Deze workshop start met eenvoudige oefenspelletjes en bouwt op naar acrobatische kunstjes (circomotoriek). Op een speelse manier worden de kinderen uitgedaagd en worden ze zich bewust van hun lichaam. We werken vaak in een 1/1-relatie met een partner en leren zo om op verschillende manieren met elkaar te werken (met/tegen/samen). De oudere kinderen werken samen met de jongere.

Voordat de lessen stap voor stap qua moeilijkheidsgraad worden opgebouwd, wordt er eerst gestart vanuit de bewegingsfilosofie van Veronica Sherborne.

Sherborne is een bewegingsmethode waarbij bewegingsactiviteiten individueel, met 2 of met meer worden aangeboden met als doel de ontwikkeling van de totale persoonlijkheid te bevorderen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

  • woensdag 15 mei ’19
    -
    woensdag 12 juni ’19

Prijs

€ 9,00 (Basistarief: 9,00 €; Proefles: 0,00 €)

Waar

naam
Hartelust campus Kerkstraat
adres
Kerkstraat 43980 Tessenderlo

Contact

Telefoon
0475969621
e-mail
heppiekids@outlook.com
Alle activiteiten