Chris Lomme, Katelijne Verbeke & Simone Milsdochter | Adela en Helena

Deze informatie is niet meer actueel!
Drie topactrices waaronder Chris Lomme spelen de pannen van het dak op de tekst van succesauteur Kris Van Steenberge (Woesten). De eerste helft van de vorige eeuw. Heel wat vrouwen zijn onderweg. Op de vlucht uit angst voor oorlog. Op tocht vol goede hoop. Ze doorkruisen Europa. Een odyssee in een continent dat op springen staat. Ze komen aan op de plek waar ze oud zullen worden. Alleen. Ze ...

Drie topactrices waaronder Chris Lomme spelen de pannen van het dak op de tekst van succesauteur Kris Van Steenberge (Woesten).
De eerste helft van de vorige eeuw. Heel wat vrouwen zijn onderweg. Op de vlucht uit angst voor oorlog. Op tocht vol goede hoop. Ze doorkruisen Europa. Een odyssee in een continent dat op springen staat. Ze komen aan op de plek waar ze oud zullen worden. Alleen. Ze staren voor zich uit. Of ze kijken achterom. Daar ligt het ergens. Hun vaderland.

Het boeiend relaas van Adela en Helena wordt op een ontroerende manier op het toneel gebracht door Chris Lomme, Simone Milsdochter en Katelijne Verbeke in een regie van Ignace Cornelissen naar een tekst van Kris Van Steenberge.

€ 8 | red 7 | abo 6

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

  • zaterdag 20 oktober ’18
    van 20.00 uur tot 22.00 uur

Prijs

€ 8,00 (Basistarief: 8,00 €; Reductietarief: 7,00 €; Abonnementstarief: 6,00 €)

Waar

naam
cultuurhuis Tessenderlo | het LOO
adres
Vismarkt3980 Tessenderlo
Alle activiteiten