Kamal Kharmach | De schaamte voorbij - LAATSTE TICKETS

Deze informatie is niet meer actueel!
De jonge comedian is op veel vlakken de schaamte voorbij, maar diep vanbinnen vindt hij zichzelf nog altijd datzelfde onzekere dikkerdje. Want hoewel iedereen hem nu behandelt als een slanke en bekende kerel, voelt hij zichzelf vooral nog steeds een dikke, arme Marokkaan. Voor het grote publiek en zelfs vrienden en familie lijkt hij misschien zijn schaamte verloren, maar zelf kan hij het soms ...

De jonge comedian is op veel vlakken de schaamte voorbij, maar diep vanbinnen vindt hij zichzelf nog altijd datzelfde onzekere dikkerdje. Want hoewel iedereen hem nu behandelt als een slanke en bekende kerel, voelt hij zichzelf vooral nog steeds een dikke, arme Marokkaan. Voor het grote publiek en zelfs vrienden en familie lijkt hij misschien zijn schaamte verloren, maar zelf kan hij het soms allemaal niet goed volgen.

Met dit debuut probeert hij de talrijke veranderingen in zijn leven bij te benen.. Hij vergelijkt zijn huidige situatie met vroeger en probeert alle tegenstrijdigheden een plaats te geven. Want hoe kan je een succesvolle BV spelen, als je ouders je toch liever zagen lesgeven? Kamals onzekerheid en perfectionisme zijn in onze huidige samenleving zeker geen cadeau, maar laat dat nu net een uitstekende voedingsbodem zijn voor een voorstelling van de bovenste plank!

Regie: Peter Schoenaerts

€ 12 | red 11 | abo 10

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

  • donderdag 17 januari ’19
    van 20.00 uur tot 22.00 uur

Prijs

€ 12,00 (Basistarief: 12,00 €; Reductietarief: 11,00 €; Abonnementstarief: 10,00 €)

Waar

naam
cultuurhuis Tessenderlo | het LOO
adres
Vismarkt3980 Tessenderlo
Alle activiteiten