De Bonanzas | The Wonder Years | Seniorenfeest

Deze informatie is niet meer actueel!
Nadat De Bonanzas je al op onnavolgbare wijze de allergrootste sixtieshits voorschotelden, gaan ze dit seizoen een stapje verder met 'The Wonder Years'. Met hun aanstekelijk enthousiasme bladeren ze samen met je dieper door de onuitputtelijke sixtiescatalogus. De grootste hits uit de sixties ademen nog altijd door via commercials, soundtracks, radio- en televisieshows en zowat overal waar ...

Nadat De Bonanzas je al op onnavolgbare wijze de allergrootste sixtieshits voorschotelden, gaan ze dit seizoen een stapje verder met 'The Wonder Years'. Met hun aanstekelijk enthousiasme bladeren ze samen met je dieper door de onuitputtelijke sixtiescatalogus.
De grootste hits uit de sixties ademen nog altijd door via commercials, soundtracks, radio- en televisieshows en zowat overal waar muziek en emotie elkaar ontmoeten. De Bonanzas gingen voor je op zoek naar die geweldige songs uit de sixties die vandaag de radio helaas niet meer halen en tonen aan dat er zoveel meer was dan 'The Beatles' en 'The Stones'.

Kortom, met de nodige dosis humor, hoge dansbaarheidsfactor en overtuiging laten De Bonanzas je opnieuw wegdromen naar wonderlijke sferen.

Met: Thomas Keersmaekers, Dirk Roefs, Steven Van Gool, Hans Claes, Bert Rommes

€ 5 | Seniorenfeest | i.s.m. seniorenverenigingen

 

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

  • vrijdag 08 februari ’19
    van 14.00 uur tot 16.00 uur

Prijs

€ 5,00 (Basistarief: 5,00 €)

Waar

naam
cultuurhuis Tessenderlo | het LOO
adres
Vismarkt3980 Tessenderlo
Alle activiteiten