cultuurhuisquiz - GEANNULEERD

Deze informatie is niet meer actueel!
In den beginne was er de Music Maestro Quiz. Dé muziekquiz waarvoor muziekquizzers van heinde en verre kwamen afgezakt om prachtige prijzen te winnen en die na vijftien succesvolle edities voor het laatst werd gehouden. Vervolgens was er de Tegendraadse Quiz. Dé quiz waarvoor tegendraadse quizzers uit de buurt, die toevallig toch niks te doen hadden die avond, kwamen afgezakt om prachtige ...

In den beginne was er de Music Maestro Quiz. Dé muziekquiz waarvoor muziekquizzers van heinde en verre kwamen afgezakt om prachtige prijzen te winnen en die na vijftien succesvolle edities voor het laatst werd gehouden.

Vervolgens was er de Tegendraadse Quiz. Dé quiz waarvoor tegendraadse quizzers uit de buurt, die toevallig toch niks te doen hadden die avond, kwamen afgezakt om prachtige prijzen te winnen en die na vier succesvolle edities ook voor het laatst werd gehouden.

Nu is er de cultuurhuisQUIZ, een onzalig samengaan tussen beide fenomenen. The biggest cross-over in history. Geen pure muziekquiz, geen louter tegendraadse vragenrondes, maar het begin van een nieuwe traditie voor quizploegen van alle slag of niveau. Met prachtige prijzen, dat spreekt voor zich.

Prijs: €15 per ploeg (Max. 4 pers.) | cultuurhuis Tessenderlo | De Kriekel

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

  • zaterdag 23 februari ’19
    van 20.00 uur tot 22.00 uur

Prijs

€ 15,00 (Basistarief: 15,00 €)

Waar

naam
cultuurhuis Tessenderlo | De Kriekel
adres
Sint-Jozefsplein 13980 Tessenderlo

Contact

Telefoon
013 35 53 20
e-mail
cultuurhuis@tessenderlo.be
website
http://www.cultuurhuistessenderlo.be/
Alle activiteiten