Arnout Van den Bossche | Burn-out voor beginners

Als je denkt dat jij het slecht getroffen hebt op je werk, kom dan kijken naar de nieuwe show van Arnout Van den Bossche. Tijdens deze voorstelling maak je kennis met Arnout's verleden op de werkvloer waar hij naar eigen zeggen 'meer komedie moest spelen dan op het podium'. In de voorstelling passeren zowat alle archetypes van de werkvloer de revue: de overgevoelige seut, de vergaderbemoeial, ... Als je denkt dat jij het slecht getroffen hebt op je werk, kom dan kijken naar de nieuwe show van Arnout Van den Bossche. Tijdens deze voorstelling maak je kennis met Arnout's verleden op de werkvloer waar hij naar eigen zeggen 'meer komedie moest spelen dan op het podium'.
In de voorstelling passeren zowat alle archetypes van de werkvloer de revue: de overgevoelige seut, de vergaderbemoeial, de chef zonder privéleven maar mét flauwe moppen, de bazin van het 2de die elke middag alleen haar boterhammen opeet en natuurlijk de zwartwerkende collega die iedereen kent.

Arnout heeft ze allemaal vakkundig voor ons gadegeslagen. Met zijn onafscheidelijke bord en stiften geeft hij je zijn eigen tips voor het overleven in deze plezante mensenjungle. Subtiel, diepmenselijk, herkenbaar en hilarisch, de beste remedie tegen een burn-out.

€ 10 | red 9 | abo 8

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

  • donderdag 13 december ’18
    van 18.45 uur tot 22.00 uur

Prijs

€ 10,00 (Basistarief: 10,00 €; Reductietarief: 9,00 €; Abonnementstarief: 8,00 €)

Waar

naam
cultuurhuis Tessenderlo | het LOO
adres
Vismarkt z/n3980 Tessenderlo
Alle activiteiten