Guido Belcanto | Zo goed als alleen

Deze informatie is niet meer actueel!
Guido Belcanto bouwt al drie decennia lang aan een geheel oorspronkelijk repertoire waarin hij de liefde, het leed en de lust van het leven bezingt op een poëtische en ontroerende wijze die niemand onverschillig laat. Met zijn warme, rijkgeschakeerde stem beroert hij de snaren in eenieders hart. Uit dit onwaarschijnlijk mooie repertoire van levensliederen en chansons brengt hij nu een selectie ...

Guido Belcanto bouwt al drie decennia lang aan een geheel oorspronkelijk repertoire waarin hij de liefde, het leed en de lust van het leven bezingt op een poëtische en ontroerende wijze die niemand onverschillig laat. Met zijn warme, rijkgeschakeerde stem beroert hij de snaren in eenieders hart.
Uit dit onwaarschijnlijk mooie repertoire van levensliederen en chansons brengt hij nu een selectie met twee fantastische muzikanten aan zijn zijde. Belcanto noemt hen 'mijn muzikale broeders': Lieven Demaesschalck op piano, gitaar en accordeon en Nicolas Rombouts op contrabas.

Een muzikale avond met een lach en een traan, een vleugje poëzie en levensfilosofie gebracht door de Koning van het Levenslied himself.

€ 18 | red 17 | abo 16

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

  • vrijdag 15 maart ’19
    van 20.00 uur tot 22.00 uur

Prijs

€ 18,00 (Basistarief: 18,00 €; Reductietarief: 17,00 €; Abonnementstarief: 16,00 €)

Waar

naam
cultuurhuis Tessenderlo | het LOO
adres
Vismarkt3980 Tessenderlo
Alle activiteiten