Steven Goegebeur | De man van morgen

Deze informatie is niet meer actueel!
Op een dag. Op een waarlijk schone dag is het genoeg geweest. Op die dag beslist de komiek Steven Goegebeur om het helemaal anders te doen. Vanaf nu zal niets nog hetzelfde zijn. Vanaf nu wordt alles beter. De 'man van morgen' is geboren en je zal het geweten hebben. Want de man van morgen zal spreken, zal gloedvol betogen hoe ook jij, je leven kan veranderen en verbeteren. De man van morgen ...

Op een dag. Op een waarlijk schone dag is het genoeg geweest. Op die dag beslist de komiek Steven Goegebeur om het helemaal anders te doen. Vanaf nu zal niets nog hetzelfde zijn. Vanaf nu wordt alles beter. De 'man van morgen' is geboren en je zal het geweten hebben. Want de man van morgen zal spreken, zal gloedvol betogen hoe ook jij, je leven kan veranderen en verbeteren. De man van morgen zakt af naar vandaag om jou de stralende toekomst binnen te leiden.
In zijn derde show brengt Steven Goegebeur op onnavolgbare wijze het relaas van een man die het licht heeft gezien. In een wervelende vertelling over hoe om te gaan met de toekomst. Kunnen we de toekomst veranderen? Volgens de man van morgen wel.

Regie: Bart Van Nuffelen (MartHaTentatief)

€ 15 | red 14 | abo 13

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

  • donderdag 25 oktober ’18
    van 20.00 uur tot 22.00 uur

Prijs

€ 15,00 (Basistarief: 15,00 €; Reductietarief: 14,00 €; Abonnementstarief: 13,00 €)

Waar

naam
cultuurhuis Tessenderlo | het LOO
adres
Vismarkt3980 Tessenderlo
Alle activiteiten