Jan Delvaux & DJ Bobby Ewing | Belpop Bonanza Quattro

Deze informatie is niet meer actueel!
De apostels van de Belpop zijn terug. Jan Delvaux en DJ Bobby Ewing (a.k.a. Jimmy Dewit) hebben een nieuw programma klaar met verrassende verhalen uit de vaderlandse muziekgeschiedenis. Belpop Bonanza Quattro is de vierde theatershow van het melomane duo uit Leuven. Aflevering vier wordt even leerrijk, entertainend en grappig als zijn voorgangers. Maar ze steekt anders en ingenieuzer in ...

De apostels van de Belpop zijn terug. Jan Delvaux en DJ Bobby Ewing (a.k.a. Jimmy Dewit) hebben een nieuw programma klaar met verrassende verhalen uit de vaderlandse muziekgeschiedenis. Belpop Bonanza Quattro is de vierde theatershow van het melomane duo uit Leuven.

Aflevering vier wordt even leerrijk, entertainend en grappig als zijn voorgangers. Maar ze steekt anders en ingenieuzer in elkaar. Belpop Bonanza Quattro is een reisprogramma in vier etappes. Delvaux en Ewing zetten hun 4x4 aan en racen langs vier plaatsen waar geschiedenis is geschreven door grote namen uit binnen- en buitenland. Neen, niet Antwerpen of Luik. En ook niet Boechout of Bilzen. Dat blijft nog een verrassing.

€ 17 | red 16 | abo 15

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

  • vrijdag 07 december ’18
    van 20.00 uur tot 22.00 uur

Prijs

€ 17,00 (Basistarief: 17,00 €; Reductietarief: 16,00 €; Abonnementstarief: 15,00 €)

Waar

naam
cultuurhuis Tessenderlo | het LOO
adres
Vismarkt3980 Tessenderlo
Alle activiteiten