Kopergietery | Buzz

BUZZ is een mix van muziektheater en beeld voor elke zoekende (jonge) mens die zich soms verloren voelt tussen al het lawaai. Het hoofdpersonage is gefascineerd door Buzz Aldrin, de tweede man op de maan, die er in de schaduw voor zorgde dat de maanmissie gesmeerd liep. Dat is wat Buzz wil zijn: een radertje in de grote machinerie der dingen. Ver weg van de spotlights. En het liefst van al zou ... BUZZ is een mix van muziektheater en beeld voor elke zoekende (jonge) mens die zich soms verloren voelt tussen al het lawaai.
Het hoofdpersonage is gefascineerd door Buzz Aldrin, de tweede man op de maan, die er in de schaduw voor zorgde dat de maanmissie gesmeerd liep. Dat is wat Buzz wil zijn: een radertje in de grote machinerie der dingen. Ver weg van de spotlights. En het liefst van al zou hij verdwijnen. Of toch niet?

Een bewerking van “Buzz Aldrin, waar ben je gebleven?”, de debuutroman van de Noorse Johan Harstad.

Van en met: Antoon Offeciers, Stef Stessel, Charlotte Vandermeersch, Ann-julie Vervaeke & Karen Willems
Charlotte Vandermeersch speelde ze rollen in films als 'De Premier', 'Loft', 'Belgica', 'Dagen Zonder Lief' en 'Turquaze' (regie: Kadir Balci). Op televisie was ze recent te zien in #Hetisingewikkeld en 'Wat Als?'

€ 8 | red 7 | abo 6

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

  • zaterdag 17 november ’18
    van 20.00 uur tot 22.00 uur

Prijs

€ 8,00 (Basistarief: 8,00 €; Reductietarief: 7,00 €; Abonnementstarief: 6,00 €)

Waar

naam
cultuurhuis Tessenderlo | het LOO
adres
Vismarkt z/n3980 Tessenderlo
Alle activiteiten