De Koe - HelloGoodbye

Deze informatie is niet meer actueel!
Een stuk zonder midden. De KOE is nog niet klaar met het midden. HelloGoodbye gaat over het aankomen en vertrekken van mensen. Het stuk bestaat uit aankomst- en vertrekscènes uit Russische en westerse literatuur aangevuld met eigen teksten. Zijn we opgelucht ergens aan te komen alleen omdat we ergens anders konden vertrekken? Welk verleden nemen we mee? Hoelang mag een begroeting duren voor het geen begroeting meer is maar een gesprek?

En hoe lang mag het afscheid duren voor we de indruk geven dat we nergens naartoe gaan? ‘HelloGoodbye’ is een komedie zonder midden, waar het kwadraterend begint en eindigt met vertrekkende mensen die aankomen en aankomende mensen die vertrekken. In ‘HelloGoodbye’ laten acht acteurs in een symbiose van ontvangst- en afscheidsceremoniën vijfendertig personages opkomen en afgaan. Want niemand blijft.

Van en met Natali Broods, Sien Eggers, Ans Van den Eede, Tanya Zabarylo, Willem de Wolf, Peter Van den Eede, Michael Vergauwen, Mats Vandroogenbroeck.

€ 8 | red 7 | abo 6

www.dekoe.be

Theatervoorstelling | Podium

Wanneer

  • zaterdag 16 december ’17
    van 20.00 uur

Prijs

€ 8,00 (Basis: € 8,00,CJP-pas: € 7,00,Student: € 7,00,Groep: € 7,00,Lerarenkaart: € 7,00,Abonnement: € 6,00,+55: € 7,00,-18: € 7,00)

Waar

naam
Cultuurhuis | het LOO
adres
Vismarkt3980 Tessenderlo
Alle activiteiten