Heppie kids zomerkamp DIY badproducten en Kinderwellness

Wanneer

  • ma 11 juli 2022 van 09:00 tot 16:00 uur
  • di 12 juli 2022 van 09:00 tot 16:00 uur

Locatie

Heppie kids
Lapseheide 5 , 3980 Tessenderlo
Voor een kleinschalig kinderkamp in een huiselijke sfeer en een groene omgeving met aandacht voor elk individueel kind. Daarvoor moet je bij Heppie kids zijn.

Er wordt op het moment zelf en in samenspraak met de kinderen een keuze gemaakt uit het aanbod van de DIY badproducten. (Er worden meerdere producten tijdens het kamp gemaakt.)

De mogelijke badproducten zijn: bruisballen, bubble bar, shower jelly, lipgloss, disco haargel, shiny badschuim, zeepjes gieten, bruisend badzout.

Daarnaast is er ook nog tijd voor knutselen met foam klei, spelen met zelfgemaakt glitterslijm, gezelschapsspelletjes, een actieve quiz, een speurtocht, onderlinge kindermassage (over de kledij heen), chillen in de kampeertent, luisteren naar een verhaal, springen op de trampoline, vrij spel, een wandeling maken, …

Je ziet het. Jouw kid zal zich tijdens het kampje niet vervelen. Momenten van actie worden afgewisseld met momenten van ontspannen bezig zijn.

De kinderen brengen zelf hun lunchpakket en drankje mee. Water is steeds voorhanden. Er wordt ook dagelijks voor een tussendoortje gezorgd.

Organisatie

Heppie kids
Lapseheide 5 , 3980 Tessenderlo

Leeftijd

vanaf 6 tot 12 jaar
Naar top