Heppie kids zomerkamp Kinderwellness

Wanneer

  • do 28 juli 2022 van 09:00 tot 16:00 uur

Locatie

Heppie kids
Lapseheide 5 , 3980 Tessenderlo
Voor een kleinschalig kinderkamp in een huiselijke sfeer en een groene omgeving met aandacht voor elk individueel kind. Daarvoor moet je bij Heppie kids zijn.

We maken bruisend badzout dat we daarna ook onmiddelijk gaan uittesten in een voetenbadje. Daarna volgt er een prikkelende beleving op het blotevoetenpad. Verder kriebelen doen we met de massagematerialen uit de kriebelbox. Om dan te eindigen met massageverhalen die op de rug over de kledij heen gemasseerd worden.

De kinderen mogen ook nog een keuze maken uit het aanbod van de andere badproducten. Afhankelijk van de gezamenlijke keuze worden er nog 1 à 2 producten gemaakt. De mogelijke badproducten zijn: bruisballen, bubble bar, shower jelly, lipgloss, disco haargel, shiny badschuim, zeepjes gieten, bruisend badzout.

Bijkomend wordt er nog gespeeld met zelfgemaakt glitterslijm.

Tussendoor en als de tijd het toelaat spelen we ook nog gezelschapsspelletjes, doen we een quiz, een estafette of een speurtocht, chillen we een beetje in de kampeertent, springen we op de trampoline, maken we een wandeling naar het bos, enz. … En is er ook tijd voor vrij spel.

Je ziet het. Jouw kid zal zich tijdens het kampje niet vervelen. Momenten van actie worden afgewisseld met momenten van ontspannen bezig zijn.

De kinderen brengen zelf hun lunchpakket en drankje mee. Water is steeds voorhanden. Er wordt ook dagelijks voor een tussendoortje gezorgd.

Organisatie

Heppie kids
Lapseheide 5 , 3980 Tessenderlo

Leeftijd

vanaf 6 tot 12 jaar
Naar top