Harpconcert Evelien Vaneysendeyk

Wanneer

  • zo 30 juni 2024 van 19:00 tot 21:00 uur

Locatie

cultuurhuis Tessenderlo | het LOO
Vismarkt z/n , 3980 Tessenderlo

Evelien Vaneysendeyk (2002) uit Tessenderlo is een harpiste die al vele prijzen behaalde op nationale en internationale wedstrijden, onder andere in Oekraïne, Wales, Japan, Chicago, Young Belgian Talent in België en onlangs nog het 'Concours Français de la Harpe' in Limoges waar ze de eerste prijs behaalde met unanimiteit en felicitaties van de jury. Evelien gaf al meerdere lange recitals en was al soliste in het concerto van Dittersdorf, Mozart Concerto voor fluit en harp en de Danses van Debussy.

Sinds haar negende kreeg ze harples van Lieve Robbroeckx , volgde piano in de academie van Beringen en muziektheorie in de AMW Tessenderlo. Momenteel studeert ze aan The Norwegian Academy for Music in Oslo bij Isabelle Perrin.

Deze avond zal Evelien weer een zeer mooi en gevarieerd programma brengen waarbij ze je meeneemt in haar wereld en laat wegdromen bij de prachtige klanken van de harp. 

Er zal ook een gastoptreden zijn van Odin en Marcus, twee van haar Noorse vrienden die samen met haar een werk brengen dat speciaal voor de gelegenheid gecomponeerd is door Odin Aune Eide.

We bedanken AMW Tessenderlo om deze avond mee mogelijk te maken.

Naar top