Academie Beeldende Kunsten Tessenderlo

Kleuters

Kleuters kunnen terecht in de Kleuteracademie (zie de rubriek).

Kinderen vanaf 6 jaar en jongeren tot 18 jaar

Als je tussen 6 en 18 jaar oud bent, kan je al je creatieve energie kwijt in de Academie Beeldende Kunsten. Hier kan je naar hartenlust tekenen, schilderen, boetseren, knutselen,… Hier leer je omgaan met verf, klei, papier-maché en nog heel wat andere materialen. Je vertoeft als het ware in de speeltuin van de kunst.

Wil je naast de geschreven taal ook de taal van het beeld aanleren? Wil je uiting geven aan je fantasie, je gevoelens, je dromen en ideeën? Wil je de juiste technieken aanleren?

Elke maandag, dinsdag, woensdag, vrijdag of zaterdag kan je tekenles volgen in de lokalen van de Academie Beeldende Kunsten in de gemeenschapsschool (Campus Russelberg), Gerhagenstraat 58.

Je kind krijgt een professionele begeleiding en de beschikking over tal van gratis tekenmaterialen zoals papier, inkt, verf, klei,…

Inschrijven kan via de Academie voor Beeldende Kunsten van Heusden-Zolder.

Volwassenen

Er zijn ook lessen voor volwassenen.

De lessen tekenkunst vinden plaats op dinsdagnamiddag, donderdagavond of zaterdagvoormiddag. De lessen voor schilderkunst vinden plaats op maandagavond in de lokalen van de Academie Beeldende Kunsten in de gemeenschapsschool (campus Russelberg), Gerhagenstraat 58.

Gerelateerde items

Naar top