Aanbod Lokale politie Beringen-Ham-Tessenderlo 2022-2023

  • Heb je vragen over onderwerpen waarbij de inbreng van de lokale politie nuttig kan zijn (uitleg taakinhoud politie, vragen rond verkeersveiligheid, projecten, ...) dan kan je terecht bij HINP Philippe Craessaerts. 
    Philippe is teamverantwoordelijke van de wijkantenne in Tessenderlo en is ook het aanspreekpunt voor het scholenprotocol. Dit is een samenwerkingsovereenkomst tussen de lokale politie, de gemeente en de middelbare scholen in Tessenderlo met als doel de veiligheid en bescherming van de leerlingen en personeelsleden van de scholen te bevorderen.

  • Nick Cruysberghs is de vaste verkeerseducator bij de lokale politie Beringen/Ham/Tessenderlo. Voor alle vragen met betrekking tot theoretische verkeerslessen in de klas en praktijklessen op het verkeerspark in Tessenderlo kan je Nick contacteren via nick.cruysberghs@police.belgium.eu.

  • Leerlingen die vragen hebben over een mogelijke loopbaan bij de politie, de toelatingsexamens, de opleidingen, de carrièremogelijkheden, enz. kunnen contact opnemen met één van beroepenvoorlichters van het politiekorps. Hun contactgegevens kan je raadplegen via www.politie-bht.be.
Naar top