Vitalski, Jean-Paul Van Bendegem & Johan Braeckman | Sherlock Holmes

Vitalski en zijn geleerde companen: de flamboyante wiskundige-filosoof Jean Paul Van Bendegem en de kritische denker en filosoof Johan Braeckman verdiepen zich in het universum van Sherlock Holmes en zijn schepper Sir Arthur Conan Doyle. Met veel flegma buigen de professoren zich elk over hun specifiek interesseveld: Professor Van Bendegem zet je met humor op weg om een collectie aan te ... Vitalski en zijn geleerde companen: de flamboyante wiskundige-filosoof Jean Paul Van Bendegem en de kritische denker en filosoof Johan Braeckman verdiepen zich in het universum van Sherlock Holmes en zijn schepper Sir Arthur Conan Doyle.
Met veel flegma buigen de professoren zich elk over hun specifiek interesseveld:
Professor Van Bendegem zet je met humor op weg om een collectie aan te leggen van alles wat van heinde en verre te maken heeft met Sherlock Holmes.
Professor Braeckman neemt je mee in de krochten van spirituele séances en andere mumbo-jumbo die in de negentiende eeuw en vogue was. Net als Sherlock Holmes maakt hij korte metten met elke vorm van schijnwetenschap.
Vitalski zorgt voor het raamwerk en de spitante en saillante details. Hij brengt een visuele noot in het geheel, zet de heren aan het praten en zorgt ervoor dat ze ook weer stoppen met praten en dat het geheel niet uitloopt tot 's morgens vroeg. Kortom Vitalski is uw perfecte gastheer.

€ 8 | red 7 | abo 6

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

  • donderdag 04 oktober ’18
    van 20.00 uur tot 22.00 uur

Prijs

€ 8,00 (Basistarief: 8,00 €; Reductietarief: 7,00 €; Abonnementstarief: 6,00 €)

Waar

naam
cultuurhuis Tessenderlo | het LOO
adres
Vismarkt z/n3980 Tessenderlo
Alle activiteiten